Γιαουρτοψωμάκια με φέτα

Υλικά

🔸 1 κουπα γιαούρτι
🔸 1 κουταλιά της σούπας μαγειρική σόδα
🔸 1/2 κουπα λάδι
🔸 1 κουπα τυρί φέτα τριμμένο
🔸 2 1/2 κουπες αλεύρι
🔸 1 ασπράδι αυγού
🔸 Ο κρόκος χρησιμοποιείται για άλειμμα

Παρασκευή

🔸 Η σόδα μπαίνει στο γιαούρτι μέχρι να θρυμματιστεί το τυρί για να σβήσει (αφρός).
🔸 Προσθέστε το λάδι, το ασπράδι και το τυρί στο γιαούρτι. Τ ανακατευουμε ολα μαζι.
🔸 Το αλεύρι προστίθεται σε δόσεις. Ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερο από αυτό που περιγράφεται στη συνταγή!

🔸 Προκύπτει μια κολλώδης ζύμη, από την οποία σπάνε και σχηματίζονται μπαλάκια.
🔸 Τοποθετούμε σε ταψί καλυμμένο με χαρτί ψησίματος.
🔸 Τα μπαλάκια αλείφονται με κρόκο και κολλάει ένα κομμάτι βούτυρο στη μέση.
🔸 Ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Καλά να περάσετε ☀️☀️☀️

Προηγούμενο άρθροΚέικ με κακάο και γιαούρτι…όσο πιο απλό τόσο πιο υπέροχο
Επόμενο άρθροΚουλούρια με 3 υλικά…Λιβανέζικη συνταγή