ΥΛΙΚΑ
500 γρ κιμά ανάμεικτο.
1 αυγό
1 κρεμμύδι.
2 κσ ρύζι γλασέ.
1/2 κ γλ σκόνη λαχανικών
αλατοπίπερο
μαιντανό

Εκτέλεση

 Ζυμώνουμε και αφήνουμε στο ψυγείο για μία ώρα.πλάθουμε σε μέγεθος καρυδιού.
Λαχανικά 3 μέτριες πατάτες 3 μικρά καρότα 1 κρεμμύδι μισό πράσο 1 μικρό κολοκυθάκι 2 κλαδιά σέλινο και μισή ρίζα μια πιπεριά φλωρίνης 100 μλ λάδι.1 κσ σκόνη λαχανικών λίγο αλάτι και πιπέρι.
Σοταρουμε στο λάδι το κρεμμύδι το πράσο καρότα πατάτες τα κοτσάνια του σέλινου πιπεριές κολοκυθάκι.Σε άλλη κατσαρόλα βάζουμε αρκετό νερό να βράσει και όταν κοχλάσει βάζουμε τα γιουβαρλάκια ξαφρίζουμε βάζουμε και τα σοταρισμένα λαχανικά αλατοπίπερο σκόνη λαχανικόν βράζουμε για 40 λεπτά λίγο πριν το τέλος βάζουμε και τα φύλλα του σέλινου σερβίρουμε με χυμό λεμόνι.

Εκτέλεση φωτό από Πετρινα Μπαρδανη‎ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!
ς ·

Προηγούμενο άρθροΣαλάτα με καστανό ρύζι και σάλτσα λεμονιού με ταχίνι
Επόμενο άρθροΚέικ Φρούτων με 3 υλικά