Γλυκάκι με αμύγδαλα και κράνμπερι

Αγαπημένο φλυκάκι στο σπίτι 🤩 3 απλά υλικά και μια απαλή, διακριτική γεύση. Μην παραλείψετε να τα δοκιμάσετε 🙂

Υλικά

🔸 100 γρ κόκκινα αποξηραμένα κράνμπερι
🔸 100 γρ αμύγδαλα καθαρισμένα
🔸 15 χουρμάδες χωρίς κουκούτσι
🔸 ρινίσματα καρύδας για κύλιση

Παρασκευή

🔸 Μουλιάζουμε τα αμύγδαλα όλη τη νύχτα.
Αν δεν έχετε χρόνο να το κάνετε, χρησιμοποιήστε τα ως έχουν, αλλά θα χρειαστεί να προσθέσετε λίγο νερό στο μείγμα για να κολλήσει!
🔸 Σε ένα μπλέντερ με τη λεπίδα S, χτυπάμε τα αμύγδαλα, τα κρανμπερι και τους χουρμάδες μέχρι να σχηματιστεί μια κολλώδης ζύμη.
Αν το μείγμα δεν κολλάει αρκετά, προσθέτουμε λίγο νερό (1 κ.σ.). Αν χρειαστεί προσθέτουμε λίγο νερό ακόμα.
🔸 Σχηματίστε μπαλάκια από το μείγμα και κυλήστε τα σε τρίμματα καρύδας. Φυλάσσεται στο ψυγείο.

Απολαύστε το ☀️🧡☀️

Вкусно и лесно с Ани

Προηγούμενο άρθροΜαλακά κουλουράκια με σαφράν
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια με φαγόπυρο σε σάλτσα ντομάτα και κρέμα γάλακτος