Γλυκά μπισκότα με πορτοκάλι 🍊

Η συνταγή απλή, τα προϊόντα λίγα και τα μπισκότα πολύ νόστιμα!

Υλικά:

2 αυγα
200 γρ ζάχαρη
βανίλια / υγρό /
60ml χυμό πορτοκαλιού / φρεσκοστυμμένο /
150 ml λάδι
φλούδα πορτοκαλιού
400 γρ αλεύρι
10 γρ μπέικιν πάουντερ
ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αυγά, τη ζάχαρη, τη βανίλια, το λάδι, τον χυμό πορτοκαλιού και το ξύσμα και ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε το αλεύρι σε δόσεις με το μπέικιν πάουντερ.
Βάζουμε την έτοιμη ζύμη στο ψυγείο για περίπου μία ώρα.
Από το μείγμα σχηματίζουμε μπαλάκια / τα δικά μου είναι μισή κουταλιά της σούπας / και τα κυλάμε σε ζάχαρη άχνη.

Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς σε χαρτί ψησίματος.
Μετά από 15 λεπτά βγάζουμε τα μπισκότα από το φούρνο και τα αφήνουμε σε σχαρα μέχρι να κρυώσουν εντελώς.
Στη συνέχεια, βάλτε σε ένα κουτί με καπάκι.
Εκτός από νόστιμα μπισκότα, παίρνετε και το άρωμα των πορτοκαλιών, που κυκλοφορεί στο σπίτι 😍

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΚεφτέδες με Πατατες φούρνου
Επόμενο άρθροΠατάτες στο φούρνο με μανιτάρια και τυρί