Η Συνταγή είναι από κ. AntzelaSpiros Athanasiou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

ΥΛΙΚΑ – ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Έβαλα το σιτάρι να μουλιασει μια μέρα(μισό κιλο).

Ύστερα το εβρασα και σταδιακά πρόσθεσα νερό όταν το χρειαζόταν γιατί δε θέλω να το σουρώσω αλλά να χυλώσει …

Αφού έχει βράσει και έχει λίγο ζουμακι ακόμα Ρίχνω 2 κούπες τσαγιου ζαχαρη και τις σταφίδες.

Ανακατεύω συχνά,γιατί κολλάει, ώσπου να χυλώσει..

Όταν κρυώσει Ρίχνουμε τα καρυδιά!

-με κανελογαρυφαλλο κύμινο και της σταφίδες μούλιασμα στο κονιάκ
-με καβουρδισμένο σουσάμι και κανέλα

Η Συνταγή είναι από κ. AntzelaSpiros Athanasiou – “ΟΙ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΓΚΟΛΦΩΣ”

Προηγούμενο άρθροΤυροπιτάκια τραγανά και εύκολα της στιγμής !!
Επόμενο άρθροΛουκάνικο και πιπεριές σε κόκκινη σάλτσα (Σπεντζοφάι)