Kέικ με ζαμπόν και τυρί χωρίς ζύμωμα! 

Η κούπα έχει χωρητικότητα 250 ml.

Υλικά

3 αυγά,
3 κ.σ. λάδι,
1 κουπα γιαούρτι (400 γρ.),
1 κουτ. αλάτι
2 1/2 κούπες αλεύρι
1 μπέικιν πάουντερ.
ζαμπόν ψιλοκομμένο (όσο θέλετε)
κίτρινο τυρί – Φέτα (100 γρ. το καθένα),
θυμάρι
βούτυρο

Εκτέλεση

Χτυπάμε με σύρμα τ αυγά, προσθέτουμε το λάδι, γιαούρτι, αλάτιι και το αλεύρι με 1 μπέικιν πάουντερ.
Ανακατεύω με ένα κουτάλι, προσθέτω το ζαμπόν ψιλοκομμένο και τα τυριά, και το θυμάρι … υπέροχο άρωμα!
Ρίχνουμε το μείγμα με ένα κουτάλι σε ταψί στρωμένο με χαρτί ψησίματος, βάζουμε ένα κομματάκι βούτυρο από πάνω και ψήνουμε στους 180 βαθμούς σε προθερμασμένο φούρνο.

Είναι τόσο γρήγορα, αλλά είναι τόσο νόστιμα! ❤

ΠΗΓΗ: Щипка любов

Προηγούμενο άρθροTo Γλυκό με 3 γάλατα και καραμέλα…«tres leches»
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια φωλιασμένα σε μελιτζάνα και πνιγμένα σε σάλτσα ντομάτας