Μαροκινά μπισκότα αμυγδάλου

Υλικά

250 γρ αμύγδαλα
4-5 κουταλιές της σούπας κρυσταλλική ζάχαρη
2 αυγά
1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλιά της σούπας κακάο σε σκόνη
1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
ζάχαρη άχνη 1 σακουλάκι
ξηρούς καρπούς όσο χρειάζεται (καρύδια)

Εκτέλεση

Αλέθουμε τ αμύγδαλα στο multi να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε τη ζάχαρη,τη κανέλα και ξαναχτυπάμε στο multi.
To αδειάζουμε σ ένα μπολ ρίχνουμε το κακάο ,το μπέικιν και ανακατεύουμε.
Ρίχνουμε τ αυγά. Ανακατεύουμε πολύ καλά. Πλάθουμε μπαλάκια και τα ρίχνουμε στην ζάχαρη άχνη.
Τα βάζουμε σ ένα πυρέξ και τοποθετούμε πάνω στο καθένα ένα καρύδι. Το πιέζουμε να κολλήσει.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 180° για 15-20 λεπτά.
 Καλή επιτυχία!!!!!
Προηγούμενο άρθροΤραγανές πατάτες με μπαχαρικά στο φούρνο
Επόμενο άρθροΑυτό το χοιρινό με πράσο είναι ένα τυπικό πιάτο για τις κρύες μέρες.