Κασσερόπιτα χωρίς φύλλο

Για την παρασκευή χρειάζεστε:

400 γρ τυρί κασέρι τριμμένο,
50 γρ βούτυρο,
4 κ.σ. αλεύρι,
1 μπέικιν πάουντερ,
400 ml. γάλα φρέσκο,
4 αυγά, μαύρο πιπέρι
και 2 ντομάτες.

Εκτέλεση

Χτυπάω το αλεύρι σε λίγο από το φρέσκο ​​γάλα, προσθέτω το μπέικιν πάουντερ, τα αυγά, το υπόλοιπο γάλα, το χοντροτριμμένο τυρί και το μαύρο πιπέρι.
Ανακάτεψα καλά. Άλειψα το ταψί με λάδι και έριξα το μείγμα. Τακτοποίησα από πάνω φέτες ντομάτας και κομμάτια βούτυρο.
Έψησα στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά περίπου (μέχρι να κοκκινίσει).

Πασπαλισα με φρέσκια ρίγανη και μαϊντανό.

Καλή Απόλαυση

 

Προηγούμενο άρθροΜελιτζάνες ψητές με ντοματίνια και τυρί
Επόμενο άρθροΛαχανόρυζο κοκκινιστό…θα γλύφετε και τα δαχτυλά σας