Δίχρωμο Κέικ

Υλικά

300 γρ αλεύρι 00
200 γρ ζάχαρη
150 γρ σπορέλαιο
150 γρ γάλα
3 αυγά
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ
Πικρό κακάο

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ με το μίξερ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη. Προσθέτουμε το γάλα, το λάδι, το αλεύρι και τη μαγιά και χτυπάμε μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά.
Χωρίζουμε τη ζύμη σε δύο μπολ.
Στο ένα, προσθέστε 2 κουταλιές της σούπας κακάο χωρίς ζάχαρη και δύο κουταλιές της σούπας γάλα και χτυπήστε μέχρι να ενωθούν όλα.
Ρίξτε τώρα τις δύο ενώσεις στη φόρμα, πρώτα τη μία και μετά την άλλη.
Ψήνουμε στους 180° στατικό για 30/35 λεπτά περίπου.
Να κάνετε πάντα το τεστ οδοντογλυφίδας.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΡολό Κιμά με πατάτες τηγανητές και τυρί
Επόμενο άρθροΜοσχαρίσιο Στιφάδο με πατάτες….είναι λουκούμι