Χωριάτικη Σαλάτα

Συστατικά

Ντομάτες – 500 g
Πράσινη πιπεριά – 200 g
Κόκκινο κρεμμύδι – 100 g
Ελιές – 10-15 τεμ
Φρέσκα αγγούρια – 200 g
Φέτα – 150 g
Ελαιόλαδο – 6 κουταλιές της σούπας
Ξίδι κρασιού – 2 κουταλιές της σούπας
Μουστάρδα – 1 κουταλάκι του γλυκού
Αλάτι – 1/2 κγ
Αλεσμένο μαύρο πιπέρι – 1/3 κουτ
Αποξηραμένη ρίγανη – 1/2 κουταλια της σούπας
Ζάχαρη – 1/2 κουταλάκι του γλυκού

Πώς να φτιάξετε την σαλάτα

Κόψτε τις ντομάτες σε 4 μέρη, κόψτε τις πιπεριές σε μικρές φέτες, κόψτε τα κόκκινα κρεμμύδια σε μισούς δακτυλίους, ξεφλουδίστε τα αγγούρια κατακερματισμένα και κόψτε σε φέτες.
Σε ένα μπολ, συνδυάστε το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το ξύδι, το αλάτι, τη ζάχαρη, το μαύρο πιπέρι, την αποξηραμένη ρίγανη.
Τοποθετήστε τα λαχανικά και τις ελιές σε ένα μεγάλο πιάτο, πάνω με μικρά κομμάτια φέτας ή φέτα, ρίξτε πάνω από την προετοιμασμένη σάλτσα.
Σερβίρετε ελληνική σαλάτα με φρέσκο ​​ψωμί.

Δείτε το βίντεο της Συνταγής εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΖουμερά κεφτεδάκια σε λευκή Σάλτσα
Επόμενο άρθροΨητό κουνουπίδι…θα σας αρέσει πολύ