Η πιο εύκολη τυρόπιτα

Απαραίτητα προϊόντα:

1 συσκευασία φύλλων της επιλογής σας,
τυρί φέτα σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας (και η ποσότητα),
λάδι,
5 αυγά,
περίπου 350 ml ανθρακούχου νερού.

Προετοιμασία:

Σε ένα λαδωμένο ταψί βάζουμε 2 φύλλα στο κάτω μέρος, πασπαλίζουμε με λάδι, θρυμματίζουμε τυρί, τεμαχίζουμε μερικά φύλλα,

επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία και τελειώνουμε με θρυμματισμένα φύλλα,

πασπαλίζουμε με λάδι και βάζουμε στους 200 βαθμούς στο φούρνο.


Όταν γίνει κόκκινο, το βγάζω από το φούρνο και ρίχνω το μείγμα χτυπημένων αυγών και νερού πάνω του.


Και πάλι στο φούρνο μέχρι το επιθυμητό ψησιμο.


Το συνολικό ψήσιμο είναι περίπου 40 λεπτά.
Το γυρίζω ανάποδα για περίπου 15 λεπτά

και κόβω τα επιθυμητά κομμάτια

Καλή Επιτυχία

Προηγούμενο άρθροΜηλόπιτα με κρέμα
Επόμενο άρθροΚέικ με κρέμα dulce de leche