Συστατικά
1/2 φλιτζάνι αλατισμένο βούτυρο (μαλακωμένο)
1/3 φλιτζάνι λάδι
1/2 φλιτζάνι φυστικο βουτυρο
1 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι ζάχαρη 
3/4 φλιτζάνια λιωμένες μπανάνες (περίπου 2 μεσαίες μπανάνες)
1 αυγό
1/2 κγ αλάτι 
1 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις                                                              1/2 φλυτζανι τριμμένο καρύδι (εάν υπάρχει)
1 φλιτζάνι δάκρυα σοκολάτας

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Βήμα 1 Προθερμάνετε στους 180° C
Σε ένα μεγάλο μπολ μίξης κτυπάτε πολύ καλά το βούτυρο, το λαδι, το φυστικοβούτυρο και τις σάχαρες. Προσθέστε τις μπανάνες, αυγά, αλάτι και μαγειρική σόδα και ανακατέψτε ξανά. Μετα ανακατεύουμε και το αλεύρι. Ανακατέψτε τα δάκρυα σοκολάτας και το καρύδι μέχρι να συνδυαστούν καλά.
Βήμα 2 Το απλώνετε σε ένα ταψάκι 20 χ 30 εκ και ψήνουμε 25 λεπτά ή μέχρι να βγει μια οδοντογλυφίδα καθαρή από το κέντρο.

Προηγούμενο άρθρο“Κλασικά” μακαρόνια Φούρνου…
Επόμενο άρθροΔροσερή αγγουροσαλάτα με μία απλή σως Γιαουρτιού