Εύκολο Κοτόπουλο με Πιπεριές

ΥΛΙΚΑ :

1 κιλό κοτόπουλο στήθος, σε κύβους
5 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκελίδες σκόρδο, θρυμματισμένο
1 κόκκινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
1 πράσινη πιπεριά, ψιλοκομμένη
2 ντομάτες, ψιλοκομμένες
1 κ.σ. ντοματοπολτό
½ ποτήρι νερό
¼ κ.γ. μαύρο πιπέρι
½ κ.γ. αλάτι
 ½ κ.γ. πάπρικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε τα κομμάτια κοτόπουλου. Καλύψτε με το καπάκι.
Καθώς το κοτόπουλο αρχίζει να μαγειρεύεται, προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο. Αφαιρέστε το καπάκι και ανακατεύετε συχνά για να μην κολλήσει.
Στη συνέχεια, προσθέστε τις ψιλοκομμένες πιπεριές και τις ντομάτες. Καλύψτε με το καπάκι και συνεχίστε το μαγείρεμα έως ότου μαλακώσει το κοτόπουλο.


Προσθέστε το ντοματοπολτό, το νερό και τα μπαχαρικά. Καλύψτε και αφήστε να σιγοβράσει μέχρι να βγάλουν τα αρώματά τους. Θα σας πάρει περίπου 10 λεπτά
Σερβίρεται πολύ ωραία με σπυρωτό πιλάφι.

 

Προηγούμενο άρθροΦλογέρες με Ξηρούς Καρπούς και Σοκολάτα
Επόμενο άρθροΚέικ Σοκολάτας με NUTELLA