Κοτόπουλο φιλέτο σαν εξοχικό

Η Συνταγή είναι από το κανάλι Youtube Konstantina’s kitchen

 

Υλικά:

– 500γρ. κοτόπουλο φιλέτο
– 1 κιλό πατάτες
– 2 πιπεριές πράσινες μεγάλες
– 2 πιπεριές κόκκινες μεγάλες
– 1 κρεμμύδι μεγάλο
– 2-3 σκελίδες σκόρδο
– 1 φλ.κ. κρασί κόκκινο
– 1 κ.σ. (κοφτή) ρίγανη
– 1 κ.σ. (κοφτή) θυμάρι
– 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά
– λάδι, αλάτι & πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ βάζουμε 500 γραμμάρια κοτόπουλο φιλέτο κομμένο σε μικρές μπουκίτσες προσθέτουμε ρίγανη θυμάρι πάπρικα γλυκιά αλάτι και πιπέρι και δυο-τρεις σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες το κρεμμύδι σε φέτες και τις πιπεριές που έχουμε κόψει σε.
Από πάνω ρίχνουμε το κόκκινο κρασί το λάδι και ανακατεύουμε πολύ καλά με το χέρι.
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και βάζουμε στο ψυγείο για 1 ως 6 ώρες.

Τώρα σε ένα πυρέξ βάζουμε τις πατάτες κομμένες σε κυβάκια προσθέτουμε αλάτι πιπέρι από πάνω ρίχνουμε το λάδι και τις ανακατεύουμε, στη συνέχεια προσθέτουμε τα μαριναρισμένα υλικά μας ανακατεύουμε καλά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς για περίπου μία ώρα για το φαγητό μας είναι έτοιμο

Καλή όρεξη

Προηγούμενο άρθροΣοκολατόπιτα με πορτοκάλι
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο με λαχανικά…απολαύσαμε μια έκρηξη γεύσεων και αρωμάτων