ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1 συσκευασία φύλλο σφολιάτα ή 12 μεμονωμένα τετράγωνα ή στρογγυλά φύλλα ζύμης
220 gr φέτες ζαμπόν
1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί (το αγαπημένο σας)
1 μεγάλο αυγό, ελαφρώς χτυπημένο

ΟΔΗΓΙΕΣ

Προθερμάνετε το φούρνο στους  200C.
Τοποθετήστε ένα κομμάτι ζαμπόν σε 1 φύλλο ζύμης, αφήνοντας ένα περίγραμμα 2 εκ
Από πάνω ρίξτε τριμμένο τυρί.
Βουρτσίστε τα άκρα του φύλλου με το αυγό.

Διπλώστε τη ζύμη στη μέση για να καλύψετε το τυρί και το ζαμπόν.
Σφραγίστε τη ζύμη με ένα πιρούνι.
Βουρτσίστε την κορυφή της ζύμης με το αυγό.
Ψήστε μέχρι να μαλακώσει και να φουσκώσει, περίπου 30 λεπτά.
Σερβίρετε ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου.

Προηγούμενο άρθροΤο πιο Αφράτο Κέικ Γιαουρτιού
Επόμενο άρθροΣπανακόπιτα με φύλλο σφολιάτα !