Δείτε: Αφρατα τηγανητά μπιφτεκακια | Κεφτέδες με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες

Ζουμερά Μπιφτεκάκια

Συνταγή:

Κιμάς -500γρ.
Σόδα -1 / 3 κουτ.
Αλάτι -1 / 2 κουταλάκι του γλυκού.
κορν φλαουερ-1 κουταλάκι του γλυκού
Σκόρδο -2-3 σκελίδες ψιλοκομμένο.
Γάλα -2-3 κουταλιές της σούπας.
Μαύρο πιπέρι – για την γεύση

Εκτέλεση

  1. Ρίχνουμε στο μπολ τον κιμά με όλα τα υλικά και ζυμώνουμε πολύ καλά.
  2. Βάζουμε τον κιμά σε μία σακούλα τροφίμων και τον χτυπάμε 4-5 φορες στον πάγκο μας.
  3. Τον βγάζουμε και πλάθουμε τα μπιφτεκάκια σε μακρόστενο σχήμα.
  4. Τα βάζουμε στο τηγάνι με 4-5 κσ λάδι που καίει τα σκεπάζουμε και ανοίγουμε μόνο να τα γυρίσουμε.

Καλή απόλαυση

Δείτε: Αφρατα τηγανητά μπιφτεκακια | Κεφτέδες με φρέσκιες τηγανιτές πατάτες
Προηγούμενο άρθροΦιλέτο Κοτόπουλο με κρούστα μαρέγκας…η γευση του σε τρελαίνει
Επόμενο άρθροΚεφτεδάκια με λαχανικά στον φούρνο