Απολαύστε ένα γευστικό γεύμα ποιότητας εστιατορίου

Συστατικά:
● 400 – 600gr κοτόπουλο χωρίς κόκαλα κομμένο σε κύβους,
● 1 φλιτζάνι φέτα τριμμένη
● Σάλτσα ζυμαρικών 600gr
● 1/4 φλιτζάνι ελαιόλαδο
● 450 gr Ζυμαρικά άπαχου ζάχαρης 1 κιλό
● 220gr κατεψυγμένα φύλλα σπανάκι 
● 2 φλιτζάνια ψιλοκομμένο τυρί μοτσαρέλα
● αλάτι και φρεσκοαλεσμένο πιπέρι
● 1/4 κουταλάκι κουταλάκι κόκκινο πιπερι νιφάδες
● αποξηραμένη ρίγανη

Κατευθύνσεις:
Ζεσταίνετε το ελαιόλαδο σε μια κατσαρόλα και σωτάρετε τους κύβους κοτόπουλου. Περίπου 5 λεπτά.
Το κοτόπουλο δεν θα μαγειρευτεί πλήρως αλλά βγάλτε το την κατσαρόλα και αφήστε στην άκρη.
Προσθέστε νερό, σάλτσα ζυμαρικών και σπανάκι στην κατσαρόλα και βράστε.
Τοποθετήστε ζυμαρικά με κοτόπουλο πίσω στην κατσαρόλα.
Μειώστε τη φωτιά και σιγοβράστε και ανακατεύετε συχνά για περίπου 15 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτεί το ζυμαρικό al dente.
Προσθέστε τα τυριά και σερβίρετε αμέσως.
Απολαμβάνω!

Προηγούμενο άρθροΚουνουπίδι Καπαμά
Επόμενο άρθροΦέτα μαριναρισμένη