Ζυμαρικά με μοσχαρίσιο κιμά και τυρί τσένταρ

Συστατικά

1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
1 μικρό κρεμμύδι, σε κύβους
1/2 κιλό αλεσμένου βοείου κρέατος
3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1/4 φλιτζάνι ξύδι μήλου μηλίτη
2 κουταλιές της σούπας πάστα ντομάτας
2 φλιτζάνια ζωμό βοδινού
230 γραμμάρια πέννες
1 κουτ σάλτσα ντομάτας
2 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη
1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
Τεμαχισμένο τυρί τσένταρ, για γαρνιτούρα

Παρασκευή

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά και μετά προσθέτουμε τα κρεμμύδια και μαγειρεύουμε για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε το σκόρδο, το κιμά, το αλάτι και το ξύδι και ανακατεύετε συνεχώς.
Στη συνέχεια, προσθέστε την πάστα ντομάτας και ανακατέψτε μέχρι να ενσωματωθεί στο κρέας.

Στη συνέχεια, προσθέστε το ζωμό κρέατος και αφήστε το να βράσει. Προσθέστε τα ζυμαρικά και αφήστε τα να σιγοβράσουν για περίπου 10 λεπτά ή έως ότου απορροφηθεί το μεγαλύτερο μέρος του υγρού.
Προσθέστε τη σάλτσα ντομάτας, τη ζάχαρη, και το μαϊντανό, ανακατέψτε. Σιγοβράζουμε και μαγειρεύουμε, ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να μαγειρευτούν τα ζυμαρικά. Τέλος, σερβίρετε με τριμμένο τυρί τσένταρ

Καλή Απόλαυση.

Προηγούμενο άρθροΚέικ με μαρμελάδα σύκο και σοκολάτα…είναι μοναδικό
Επόμενο άρθροΚέικ με τυρί ανθότυρο, σιμιγδάλι και σταφίδες