ΥΛΙΚΑ 
5 Αυγα
1 Ποτήρι ηλιελαιο 
1/2 ποτήρι γάλα
1 1/2 ποτήρι ζάχαρη
1 1/2 ποτήρι αλεύρι γ ο χ εγω χρησιμοποιώ αλευρι ΜΑΝΝΑ
1/2ποτηρι κακάο
1 φακελάκι μπέικιν
1 βανίλια
ΣΙΡΟΠΙ
3 ποτηρια ζάχαρη
3 ποτηρια νερο
ΓΛΑΣΟ
2 κουβερτουρες των 125 γραμ.
1 φλυτζανακι του καφέ γάλα χλιαρό

Χτυπάμε στο μίξερ την ζάχαρη με το ηλιελαιο. Στην συνέχεια προσθετουμε ένα ένα τ αυγα και μετά το αλεύρι στο οποίο έχουμε ανακατεψει το μπεικιν και την βανίλια.
Τέλος το γάλα και το κακάο.

Ετοιμαζουμε το σιρόπι, βραζοντας την ζάχαρη με το νερό για 8 εως 10 λεπτά,και το αφήνουμε να κρυώσει. Βουτυρωνουμε μια φόρμα Ν 32 και βάζουμε μέσα το μειγμα.
Ψηνουμε σε προθερνασμενο φούρνο στους 180 βαθμους C για 30 λεπτά.

Όταν ψηθεί η σοκολατοπιτα, την βγάζουμε από τον φούρνο και την περιμένουμε με το κρύο σιρόπι.

Στην συνέχεια απλώνουμε ομοιομορφα το ΓΛΑΣΟ. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠικάντικη Κρητική Τηγανιά…
Επόμενο άρθροΑπό τον ποιο ωραίο Μπακλαβά που έχετε φτιάξει