Η Πίτα της Τεμπέλας

Υλικά

4 αυγά
1/2 φλιτζάνι λάδι
1 ποτήρι γάλα
Αλεύρι δύο ποτηρια
15γρ μπεικιν παουντερ

Γέμιση
1 κρεμμυδι ψιλοκομμένο
1 ντομάτα μικρή κομμένη σε κυβάκια
1 πιατάκι το καφέ ζαμπόν κομμένο σε κυβάκια
4-5 ελιές κομμένες σε ροδέλες
7-8 ροδέλες αγγουράκι τουρσί (προερατικά)
μαϊντανό ψιλλοκομένο
200γρ Τυρί τριμμένο
2 τρίγωνα τυράκια λαβας τυρί
1/2 κγ ξερή ρίγανη
Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι σοτάρουμε τα κρεμμύδια και αφήνουμε στην άκρη

Χτυπάμε με ένα σύρμα χειρός τα αυγά, με 1 κγ αλάτι, λίγο πιπέρι.
Προσθέτουμε το λάδι, το γάλα και χτυπάμε.
Ρίχνουμε το 1 ποτήρι αλεύρι και ανακατεύουμε και μετά συνεχίζουμε με το υπόλοιπο αλεύρι και το μπεκιν.
Προσθέτουμε τα κρεμμύδια, ντομάτα, ζαμπόν, ελιές ,τουρσί, μαϊντανό , τα τρίγωνα τυράκια και ανακατεύουμε με μία μαριζ.
Στρώνουμε ένα ταψί φούρνου με χαρτί ψησίματος και αδειάζουμε όλο το μείγμα μέσα στο ταψί. 


Πασπαλίζουμε με το τυρί και την ρίγανη και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 30-35 λεπτά.
Βγάζουμε από το φούρνο αφήνουμε λίγο να κρυώσει και κόβουμε να σερβίρουμε

Καλή Επιτυχία

Το βίντεο της Συνταγής είναι εδώ

 

Προηγούμενο άρθροΚέικ γιαουρτιού με μήλο
Επόμενο άρθροΜαλακά και νόστιμα κουλουράκια, ιδανικά για γιορτές.