Πατάτες βραστές με αρνίσια παϊδάκια

Μια επιλογή win-win για τους καλεσμένους ή όταν θέλετε κάτι απλό και νόστιμο.

Συστατικά:

Παϊδάκια αρνιού – 1 κιλό
Πατάτα – 5 τεμ
Σκόρδο – 8 σκελίδες
Κρεμμύδι – 2,5 τεμ
Καρότο – 1 τεμάχιο
Φύλλο δάφνης – 2 τεμ
Κίμινο – 1 πρέζα
Σάλτσα σόγιας – 30 ml
Ανηθο
Φυτικό λάδι

Μαγείρεμα:

Κόβουμε τα παϊδάκια του αρνιού σε μικρά κομμάτια και τα μουλιάζουμε για 30 λεπτά σε κρύο νερό.
Κόβουμε τα κρεμμύδια και τα καρότα σε κομμάτια και τα τηγανίζουμε σε μια κατσαρόλα προσθέτοντας φυτικό λάδι.
Βαζουμε τη δάφνη στην κατσαρόλα, αλάτι και πιπέρι για γεύση και προσθέτουμε τα παϊδάκια.

Προσθέστε μια πρέζα κύμινο και ανακατέψτε. Ριχνουμε ψιλοκομμένες πατάτες, σκόρδο, σάλτσα σόγιας στα παϊδάκια.
Γεμίζουμε το περιεχόμενο στα 3/4 με βραστό νερό και βάζουμε από πάνω λιγο άνηθο.
Σκεπάζουμε την κατσαρόλα με ένα καπάκι και σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά για 60-80 λεπτά.
Βάζουμε τις έτοιμες πατάτες με το κρέας και ζωμό σε πιάτα και σερβίρουμε.

Καλή όρεξη σε όλους!

ΠΗΓΗШеф-повар Василий Емельяненко
Προηγούμενο άρθροΑραβικη Πίτα σφολιάτας…Είμαι σίγουρος ότι θα γράψετε αυτή τη συνταγή
Επόμενο άρθροΧοιρινό Σουβλάκι ΣΙΣ ΚΕΜΠΑΠ