Η πιο Γρήγορη τυρόπιτα

Λίστα συστατικών:
10 φύλλα κρουστας
3 αυγά
450g τυρί φέτα
1/2 φλιτζάνι ελληνικό εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Πιπέρι

 
Μέθοδος:
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 * c
Σε ένα μπολ, θρυμματίστε φέτα, προσθέστε 4 κουταλιές της σούπας το ελαιόλαδο και τα αυγά
και ανακατεύουμε καλά για να τα συνδυάσουμε. Αφήνω στην άκρη
Σε ένα ταψί, βουρτσίστε το κάτω μέρος με ελαιόλαδο και τοποθετήστε το πρώτο φύλλο
Βουρτσίστε με ελαιόλαδο και συνεχίστε για 4 φύλλα ακόμη (5 φύλλα φύλλων συνολικά στο κάτω μέρος)
Απλώστε παντού το μείγμα της φέτας
Επαναλάβετε τα φύλλα πάνω από την γέμιση (τα υπόλοιπα 5 φυλλωτά φύλλα)
Ψήστε για περίπου. 45 λεπτά 180 βαθμούς μέχρι να πάρει ένα χρυσαφί χρώμα και το φύλλο να είναι τραγανό

Σημειώσεις & συμβουλές:
Σερβίρετε με μια πράσινη σαλάτα
Κάνει 6-8 μερίδες 
Αφήστε να ξεκουραστείτε για 15 λεπτά μετά το ψήσιμο

ΠΗΓΗ: kensgreektable.com

Προηγούμενο άρθροΧταπόδι κοκκινιστό με κριθαράκι από τον νησί μου
Επόμενο άρθροΠένες με κοτόπουλο και μπέικον