Αρνίσια τηγανιά

Υλικά

1 κιλό αρνί με λίπος.
2 μεσαίου μεγέθους κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες.
2 κουταλιές της σούπας φυτικό λάδι.
Ένα κουταλάκι του γλυκού κάρυ.
Κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
½ κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι.
3 κόκκους κάρδαμο.

Εκτέλεση

Πάρτε μια βαθιά κατσαρόλα, προσθέστε το κρέας και την κατάλληλη ποσότητα νερού και μετά προσθέστε τα κρεμμύδια και το κάρδαμο.
Βάζουμε την κατσαρόλα σε χαμηλή φωτιά για 2 με 3 ώρες.

Πέρνουμε ένα μεγάλο τηγάνι, ζεσταίνουμε το λάδι στο μάτι της κουζίνας, αφαιρούμε τα κομμάτια του κρέατος από την κατσαρόλα και τα βάζουμε στο λάδι.
Ανακατεύουμε το κρέας μέχρι να ροδίσει ελαφρώς και μετά προσθέτουμε το κάρυ, το μαύρο πιπέρι και το αλάτι.

Ρίχνουμε τα υλικά του τηγανιού στην προηγούμενη κατσαρόλα πάνω από τον ζωμό, και τον αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή
φωτιά.
Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά, και σερβίρουμε το κρέας σε ένα πιάτο με μπόλικο λεμόνι

Καλή Απόλαυση

ΠΗΓΗ: Gharib Naeim

Προηγούμενο άρθροΕύκολο γλυκό με ινδοκάρυδο και σοκολάτα
Επόμενο άρθροΓρήγορη και εύκολη συνταγή au gratin μελιτζάνας με κιμά και ντομάτα