Εξαιρετικο και νόστιμο κυριακάτικο φαγάκι 

Υλικά 

1 κιλό Θράψαλα 
1 μεγάλο κρεμμύδι ξερό 
1 /2 ποτήρι λευκό κρασί
1 κούπα ντομάτα τριμμένη 
3 κόκκους μπαχάρι 
Ελάχιστο κύμινο 
Αλάτι πιπέρι 
2 ποτήρια νερό 
1 κσ κορν φλάουρ 

Εκτέλεση 

Πλένουμε και καθαρίζουμε τα θράψαλα και τα κόβουμε σε κομμάτια. 
Σε ένα βάθη σκεύος ρίχνουμε το λάδι και προσθέτουμε το κρεμμύδι κομμένο σε κυβακια  ρίχνουμε τα θραψαλα να σωταριστουν λίγο και σβήνουμε με το κρασί. Προσθέτουμε τη ντομάτα τα μπαχαρικά και το νερό.Χαμηλώνουμε τη φωτιά και βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν τα  θραψαλα. Στο τέλος πρέπει να μείνει με αρκετή σάλτσα. Ρίχνουμε το κορν φλάουρ που το έχουμε διαλύσει σε μισή κούπα νερό και το αφήνουμε για 5 λεπτά να δέσει. 
Σερβίρουμε με ρύζι ή πατάτες τηγανιτές. 
Προηγούμενο άρθροΚουλουράκια κανέλας
Επόμενο άρθροΣαραγλί με παγωτό…της Ρούλας Παπαλιάγκα