Κέικ γιαουρτιού (χωρίς αλεύρι)

Συστατικά

3 αυγά
2 κυπελα γιοαούρτι πληρες
100 γρ ζάχαρη
60 gr κορν φλαουρ
1 φόρμα – τρερκι

Βήματα

1. Σπάστε τα αυγά, τα βάζετε σε ένα μπολ
2. Ζυγίστε το κορν φλαουρ ενσωματώστε, κτυπήστε ελαφρώς
3. Βάλτε τη ζάχαρη – το ποσό εξαρτάται από το πόσο γλυκό θέλετε να είναι
4. Αναποδογυρίστε τα κυπελα γιαουρτιού – χτυπήστε μέχρι να αφρώσουν
5. Βουτρώστε το αφαιρούμενο καλούπι – τσερκι, ρίξτε το μείγμα
6. Βάλτε το σε προθερμασμένο φούρνο σε μέση θερμοκρασία περίπου 30 λεπτά, ανάλογα με το φούρνο, μπορεί να διαρκέσει περισσότερο – όταν η επιφάνεια είναι ανοιχτή, βγάλτε την
σε μια πλάκα, δεν είναι απαραίτητη σε ένα ράφι.

7. Είναι ένα ψιλό υγρό κέικ με τη συνοχή του cheesecake.
8. Σερβίρετε σε μερίδες, συνοδεύστε με παγωτό, κρέμα, πασπαλισμένο με κανέλα, κακάο κ.λπ.
9. Βάλτε την στο ψυγείο και σερβίρετε κρύο !!!! ή την τρώτε και ζεστή

 

Προηγούμενο άρθροΚολοκυθόπιτα με Μοτσαρέλα
Επόμενο άρθροΑφράτο Τυρόψωμο με Τσένταρ