Κέικ καρύδας
Yλικά
150 γραμμάρια κορν φλάουερ
3 μεγάλα ή 4 μεσαία αυγά
100 γραμμάρια ζάχαρη
100 γραμμάρια λάδι
50 γραμμάρια αλεσμένη καρύδα
1 γιαούρτι με γεύση βανίλιας 125 γρ.
1 φακελάκι ζάχαρης βανίλιας
1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ 11 γρ
100 γραμμάρια σοκολάτας γάλακτος και 2 κουταλιές κρέμα γάλακτος
Χρησιμοποιούμενη φόρμα: 27 x 20 cm
Εκτέλεση
Χτυπάμε τ αυγά με τη ζάχαρη μέχρι ν’ αφρατέψουν…προσθέτουμε τη βανίλια στη συνέχεια το λάδι και το γιαούρτι με γεύση βανίλιας.
Ανακατεύουμε για 3 λεπτά με το μίξερ και προσθέτουμε την καρύδα.
Χτυπάμε πάλι για λίγο μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά μας.
Προσθέτουμε το κορν φλάουερ κοσκινισμένο λίγο λίγο και το μπέικιν.
Χτυπάμε λίγο με το μίξερ μας και μετά ανακατεύουμε με μια μαρίζ.
Βάζουμε ένα κομμάτι αντικολητικό χαρτί στον πάτο της φόρμας μας την βουτυρώνουμε και ψήνουμε στους 180 ° C για 20 με 25 λεπτά.
Λιώνουμε την σοκολάτα μας και προσθέτουμε τις 2 κουταλιές κρέμας γάλακτος.
Βγάζουμε απ τον φούρνο ξεφορμάρουμε αφήνουμε να κρυώσει λίγο και απλώνουμε το μείγμα της σοκολάτας πάνω στο γλυκό μας.
Πασπαλίζουμε με νιφάδες καρύδας και το γλυκάκι μας είναι έτοιμο να το απολαύσουμε!!!!
ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!