ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

1/2 φλιτζάνι μίνι δάκρυα σοκολάτας
ΚΕΪΚ
1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 κουταλάκι του γλυκού μπεικιν παουντερ
1 κουταλάκι του γλυκού σόδα ψησίματος
1 κουταλιά κορν φλαουρ
2/3 φλιτζάνια σκόνη κακάου
3/4 φλιτζάνια ζάχαρη
1/2 κγ αλάτι 
2 αυγα
1 1/4 φλιτζάνι απλό γιαούρτι
1/3 φλιτζάνι φυτικό λάδι
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
1/3 φλιτζάνι καφέ ζάχαρη 
1/2 φλιτζάνι βρώμη
2 κουταλιές σούπας σκόνη κακάο
2 κουταλιές φυτικο έλαιο
1/4 φλιτζάνι μίνι ημι γλυκά δάκρυα σοκολάτας

ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 ° C.
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε μαζί αλεύρι, μπέικιν πάουντερ, σόδα ψησίματος, ζάχαρη, κορν φλαουρ, κακάο και αλάτι, και το αφήνω στην άκρη.

Βήμα 2                                                                                            Σε ένα μπολ μίξης συνδυάστε τα αυγά, το γιαούρτι, το λάδι και τη βανίλια. Προσθέστε το αυτό αργά στα ξηρά συστατικά μέχρι να αναμειχθούν καλά. Ανακατέψτε τα δάκρυα σοκολάτας. Ρίξτε το μείγμα σε ένα βουτυρωμένο 20×30 εκ ταψάκι.

Βήμα 3
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε μαζί τα συστατικά της επικάλυψης και πασπαλίστε τα ομοιόμορφα πάνω από το κέικ. Ψήστε για 25 λεπτά.
Αφήστε να κρυώσει εντελώς πριν το σκεπάσετε. Φυλάσσετε στο ψυγείο εάν δεν καταναλώνεται την πρώτη ημέρα.

ΤΕΛΕΙΟ !!!

Credit to

Προηγούμενο άρθροΔροσερό Γλυκάκι λεμονιού…με 5 υλικά
Επόμενο άρθροΠρωινός καφές : 8 πράγματα που κανείς δεν σας έχει πεί