Κίτρινο τυρί πανέ!
Υλικά
κίτρινο τυρί – 200 g
αυγά – 3 τεμ.
αλεύρι – 1 κουπα
Τριμμένη φρυγανια
λάδι – 100 ml
ντομάτες
αγγούρια
Εκτέλεση
Το πρωί μούλιασα το κίτρινο τυρί σε κρύο νερό, το κύλησα σε αλεύρι, το βούτηξα σε χτυπημένα αυγά και το κύλησα όμορφα σε τριμμένη φρυγανιά. Άφησα τα κομμάτια στο ψυγείο για 1 λωρα. Τώρα τα έλιωσα σε χτυπημένο αυγό και τα τηγάνισα σε καυτό λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν. Σερβιρα με μία αγγουροντομάτα σαλαταντομάτα
Καλή Υγεία να εχετε!