Συστατικά

450γρ καρότα πλυμένα και κομμένα
3 κουταλιές της σούπας μέλι
1 1/2 κουταλάκι φρέσκο θυμάρι πετάξτε τα κοτσάνια
1 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού μπαλσάμικο ξύδι
1/4 φλιτζάνι νερό

Οδηγίες
Πλένετε και κόβετε τα καρότα και όλα τα κομμάτια έχουν παρόμοιο μέγεθος.
Αν κάποια κομμάτια είναι μεγαλύτερα, απλά κόψτε τα παχύτερα καρότα στο μισό κατά μήκος.

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά προσθέστε τα καρότα, το μέλι, το θυμάρι, το νερό
και το βαλσαμικό ξύδι. Καλύψτε με ένα καπάκι και αφήστε το να σιγοβράσει για 10 λεπτά.
Αφαιρέστε το καπάκι προσθέστε μια πρέζα αλάτι και ανακατέψτε.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν για άλλα 10 λεπτά ή έως ότου τα καρότα τρυφερήσουν. Σερβίρετε αμέσως.

Προηγούμενο άρθροΚοτόπουλο με ντομάτες και κρεμμύδια (Κυπριακός Ταβάς)
Επόμενο άρθροΖαμπονοτυρόπιτα με μπεσαμέλ