Συστατικά:

250 g μπισκότα
250 ml γάλακτος
250 γραμμάρια βούτυρο σε θερμοκρασία δωματίου
250 g ζάχαρη άχνη
250 γραμμάρια καρύδια ψιλοκομμένα
250 γρ. Σταφίδες (ποτίζονται με λίγο ρούμι)
250 g κομμένη σε φλιδες σοκολάτας
250 g ζελέ καραμέλες
100 g κουβερτούρα σοκολάτας (για γλάσο)
35 gr Βούτυρο
1/2 κσ μέλι

Παρασκευή:
Χτυπάμε το βούτυρο και ζάχαρη.
Περιχύνουμε τα μπισκότα με το γάλα και τα ανακατεύουμε με μείγμα του Βούτυρου

Προσθέστε τα υπόλοιπα κομμένα συστατικά. Ανακατέψτε τα πάντα μαζί και διαμορφώστε το κέικ όπως επιθυμείτε. Λιώστε σοκολάτα με το βουτυρο και το μέλι και ρίξτε το λούστρο πάνω από το κέικ.
Βάλτε στο ψυγείο για 2 ώρες και σερβίρετε από το ψυγείο.
Σημείωση: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και άλλα συστατικά όπως αποξηραμένα κρανμπερυ, βερίκοκα, ή ότι θέλετε.

Απολαμβάνω!

Προηγούμενο άρθροΜήλα ψητά και γεμιστά με ξυρούς καρπούς και μέλι
Επόμενο άρθροΨητό Αρνάκι στην κατσαρόλα