Κατσίκι με πατάτες 

Υλικά

Λάδι,
αλάτι,
κόκκινο και
μαύρο πιπέρι
1,5 κιλό πατάτες

Εκτέλεση

Φτιάχνω ένα χυλό από λάδι, αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι. Λαδώνουμε γενναιόδωρα τις μερίδες του κρέατος, πασπαλίζουμε με δυόσμο, προσθέτουμε λίγο νερό στο ταψί και το βάζουμε στους 200 βαθμούς για 15 λεπτά -αρκεί να σφραγίσει το κρέας.
Το βγάζω, το τυλίγω σε αλουμινόχαρτο και ψήνω για 2 ώρες στους 160 βαθμούς.
Προσθέστε τις ψιλοκομμένες πατάτες και τυλίξτε ξανά με αλουμινόχαρτο. Ψήνουμε μέχρι να είναι έτοιμες οι πατάτες.
Τέλος αφαιρώ το αλουμινόχαρτο για να πάρει ωραία κρούστα.
Αυτό είναι – θέλει χρόνο, αλλά αξίζει τον κόπο!

Καλή Απόλαυση!

Προηγούμενο άρθροΣκορδάτες τηγανιτές πατάτες με καρότα
Επόμενο άρθροΚοτόπουλο ψητό με πατάτες baby, καρότα και αποξηραμένα βερίκοκα 🍷