Συστατικά

450gr κιμά κοτόπουλου
4 φέτες ψωμιού κομμένες σε μικρά κομμάτια
1 αυγό
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας ρίγανη
1 κουταλιά ξίδι
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι αλάτι
1 κουταλιά της σούπας μαύρο πιπέρι
2 κουταλιές σάλτσα ντομάτας
1 κουταλιά της σούπας σκόνη κρεμμυδιού
1 κουταλιά σκόνη σκόρδου
1/4 φλιτζάνι ούζο
2 κουταλιές της σούπας
λάδι ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Οδηγίες
Σε ένα μπολ βάλτε όλα τα συστατικά εκτός από το ηλιέλαιο. Χρησιμοποιήστε τα χέρια σας για να τα αναμίξετε καλά για λίγα λεπτά μέχρι να συνδυαστούν όλα καλά.
Βάλτε στο ψυγείο για 20-30 λεπτά

Πάρτε λίγο κρέας και πλάθετε σε μέγεθος καρυδιού και αφήστε τους να σταθούν για 4-5 λεπτά.
Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέση – υψηλή φωτιά. Τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια για 5 – 6 λεπτά, μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρώμα παντού.

ΠΗΓΗ: greekscookbetter.com

Προηγούμενο άρθροΤα ξεχωριστά κουλουράκια των Χριστουγέννων
Επόμενο άρθροΈνας κορμός σοκολάτας…απ’ ότι σας ξέμεινε από κάποιο κέικ