Ψητά κεφτεδάκια σε κόκκινη σάλτσα έτοιμα για τα ζυμαρικά μας ..

Συστατικά
500 γρ. Χοιρινό και μοσχαρίσιο κιμά
1 μικρό κρεμμύδι τριμμένο
2 σκόρδα σπασμένα
1 φέτα ψωμιού χωρίς την κόρα μέσα στο γάλα
1 αυγό
1/4 φλιτζάνι παρμεζάνα
Αλατοπιπερο και πάπρικα
Ρίγανη
φρέσκα βότανα από μαϊντανό και θυμάρι

Σάλτσα
Ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 ψιλοκομμένα σκόρδα
900 σάλτσα grm χυμό τομάτας περίπου
1/2 φλιτζάνι βραστό νερό
Ξύδι από κόκκινο κρασί
ζάχαρη
Μικτά ξηρά βότανα βασιλικό, θυμάρι, ρίγανη,
Αλάτι & πιπέρι 

Μέθοδος

Σε ένα μπολ βάλτε το στυμμένο ψωμί.
Προσθέστε το χοιρινό και το μοσχαρίσιο κιμά κρεμμύδι σκόρδο αυγό παρμεζάνα τα βότανα κ.λπ. και ανακατέψτε καλά με τα χέρια σας.
Στη συνέχεια, διαμορφώστε τους κεφτέδες .. Τοποθετήστε τα σε ένα ταψί και στο ψυγείο για περίπου μία ώρα. 
Ζεσταίνετε το λάδι σε ένα τηγάνι και περάστε τους κεφτέδες να πάρουν χρώμα γύρω γύρω.

Ετοιμάστε τη σάλτσα
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο .. σοτάρουμε το κρεμμύδι και μετά το σκόρδο μέχρι να γίνει ημιδιαφανές. Προσθέστε την σάλτσας ντομάτας τα βότανα, νερό, αλάτι πιπέρι και ανακατέψτε.
Σιγοβράστε χαμηλά για περίπου 10 λεπτά.
Μεταφέρετε τη σάλτσα σε ένα ταψί και προσθέστε προσεκτικά τα κεφτεδάκια και τους χυμούς τους.
Καλύψτε το ταψάκι με καπάκι ή αλουμινόχαρτο σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 ° C για περίπου 45 λεπτά ή έως ότου τα κεφτεδάκια είναι τρυφερά.
Περιστασιακά ελέγξτε ότι το ταψάκι έχει αρκετή σάλτσα ..
Αφαιρέστε το καπάκι ή το χαρτί και μαγειρέψτε ακόμη λίγο. Ραντίστε με λάδι και φρέσκο ​​βασιλικό.
Ενώ τα κεφτεδάκια μαγειρεύουνται, μαγειρέψτε μακαρόνια ή ρύζι.
Σερβίρετε κεφτεδάκια με ζυμαρικά ή ρύζι και επιπλέον παρμεζάνα …

Καλή Επιτυχία

ΠΗΓΗ: Mary Virgara

Προηγούμενο άρθροΔίαιτα των μονάδων: Πως να χάσετε 12 κιλά σε 2 μήνες – Αναλυτικοί πίνακες με τροφές-μονάδες που αναλογούν
Επόμενο άρθροΣταφιδόψωμα με γλάσο μαρμελάδας