Κιμαδόπιτες με φύλλο σφολιάτα

Υλικά

500 γραμμάρια κιμά μοσχαρίσιο
3 κουταλιές της σούπας Σάλτσα Worcestershire,
αλάτι,
λευκό πιπέρι,
τριμμένο κρεμμύδι
1 κύβο knorr βοείου κρέατος.
κατεψυγμένο λαχανικά (αρακά, καλαμποκι, καρότο),
4 ή 6 σφολιάτα φύλλα

Εκτέλεση

Σοτάρετε το κιμά, και στη συνέχεια αδειάστε τα υγρά απο το τηγάνι. Συνεχίστε το μαγείρεμα, προσθέστε 3 κουταλιές της σούπας Σάλτσα Worcestershire, αλάτι, λευκό πιπέρι,τριμμένο κρεμμύδι & ένα κύβο Knorr.
Προσθέτουμε το κατεψυγμένο λαχανικό, μαγειρεύουμε για μερικά λεπτά μέχρι να ροδίσει όλος ο κιμάς.

Αφήνουμε να κρυώσει και μετά βγάζουμε τα φύλλα για να ξεπαγώσουν, κόψτε κύκλους σε οποιοδήποτε μέγεθος προτιμάτε, με ένα πιατο ή μια κούπα ..

τοποθετήστε λίγο απο το μειγμα κάτω στο κέντρο και διπλωστε και τις δύο πλευρές του κύκλο για να συναντηθουν στην κορυφή ..

Τοποθετήστε τα για ψήσιμο σε ταψί, αλλείφουμε ελαφρά τα αυγά και στη
συνέχεια ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο 180 για 35 λεπτά..ή μέχρι να ροδίσουν.
Όταν κρυώσουν λίγο μπορείτε να τα σερβίρετε.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΕξαιρετική Κρέμα για γεμιστά κέικ, ρολά και τάρτες.
Επόμενο άρθροΣιροπιαστό και σοκολατένιο γλυκό