Κολοκυθάκια βραστά με σκορδαλιά από αλεύρι

Υλικά

4 μέτρια κολοκυθάκια
300 γραμμάρια αλεύρι
1 φλιτζανάκι του καφέ σχεδόν γεμάτο λάδι
1 φλιτζανάκι του καφέ σχεδόν γεμάτο ξίδι
1 φλιτζανάκι του καφέ νερό
3 σκελίδες σκόρδο
αλάτι

Εκτέλεση

Βράζουμε τα κολοκυθάκια 10 με 15 λεπτά ανάλογα το μέγεθος
Χτυπάμε το αλεύρι πρώτα με το λάδι να ενσωματωθεί και να κάνει μπαλάκια μετά
ρίχνουμε το ξύδι συνεχίζουμε το χτύπημα και στο τέλος ρίχνουμε το νερό προσθέτουμε
αν χρειάζεται και άλλο ώστε να γίνει μία παχύρευστη κρέμα… τέλος προσθέτουμε το σκόρδο και το αλάτι

Η Συνταγή είναι τη φίλης μας Ραλλούς Ψαραδέλλη

Προηγούμενο άρθροΚέικ πατάτας με τόνο… τόσο εύκολο και πλούσιο που θα εκπλαγείτε
Επόμενο άρθροΥπέροχο κέικ βατόμουρου με μαρμελάδα γιαουρτιού