Περιγραφή
Αυτοί οι κολοκυθοκεφτέδες έχουν κομμάτια μπέικον για να μεγιστοποιήσουν τη γεύση! Αυτή η πικάντικη συνταγή μπορεί να σερβιριστεί ως συνοδευτικό ή το κύριο γεύμα!

Συστατικά
2 φλιτζάνια τριμμένο κολοκυθάκι

2 αυγά, χτυπημένα

1/2 φλιτζάνι φρυγανιά 

1/4 φλιτζάνι τριμμένο τυρί παρμεζάνα

1/2 κουταλάκι αλάτι 

Φρέσκο τριμμένο μαύρο πιπέρι

1/2 φλιτζάνι μαγειρεμένο ψιλοκομμένο μπέικον

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο τυρί τσένταρ

Οδηγίες
Πιέστε το τριμμένο κολοκυθάκι με μια καθαρή πετσέτα κουζίνας ή μερικές χαρτοπετσέτες μέχρι το κολοκυθάκι να είναι εντελώς στεγνό. Προσθέστε σε ένα μεγάλο μπολ μαζί με τα αυγά, φρυγανιά, τυρί παρμεζάνα, αλάτι, πιπέρι, μπέικον και τυρί τσένταρ.

Ανακατεύουμε καλά και στη συνέχεια διαμορφώνουμε σε 8 κεφτέδες.

Ζεσταίνουμε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα με μέτρια φωτιά. Προσθέστε τους κεφτέδες και μαγειρέψτε 3-4 λεπτά σε κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν.

Αφαιρέστε τους κεφτέδες σε ένα πιάτο με χαρτοπετσέτα και αλατίστε  καθώς και ρίξτε από πάνω τριμμένο τυρί παρμεζάνα.

Προηγούμενο άρθροΠατάτες Λεμονάτες Φούρνου
Επόμενο άρθροΤραγανές κρεμώδης Lime μπάρες….με Tequila