Κολοκυθοτυροπιτα χωρίς φύλλο

Υλικα

( για το μεγαλο ταψι του φουρνου )
6 με 7 μεγαλα κολοκυθακια
4 αυγα
2 στραγγιστα γιαουρτια
Μισο ματσακι ανηθο
800 gr. τυρι φετα
2 κουταλακια μπεϊκιν παουντερ
1 φλυτζανι αλευρι για ολες τις χρησεις
1,5 φλυτζανι αλευρι καλαμποκιου
3/4 του νεροποτηρου σπορελαιο
Αλατι
Πιπερι

Εκτελεση

Τριβουμε τα κολοκυθακια στο χοντρο το ρεντε τα βαζουμε σε ενα τρυπητο τα αλατιζουμε και τα αφηνουμε για καμια ωρα ενω κατα διαστηματα τα ζουλαμε να βγαλουν τα υγρα τους.
Επειτα, ανακατευουμε σε ενα μεγαλο μπολ ολα τα υλικα μαζι δημιουργωντας εναν παχυρευστο χυλο. Στο ταψι στρωνουμε λαδοκολλα ,απλωνουμε ομοιομορφα το χυλο, πασπαλιζουμε απο πανω με λιγο καλαμποκαλευρο (δημιουργει μια ωραια τραγανη κρουστα) και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για περιπου 40 λεπτα.

Καλή επιτυχία

ΠΗΓΗ: Ερμιονη Ερμιονη

Προηγούμενο άρθροΥπέροχη Τούρτα “NAPOLEON” με χειροποίητη σφολιάτα
Επόμενο άρθροΤην λέμε και διπλωμένη Πίτσα “Calzone”