Κορμός Μωσαικό

Υλικά

2 πακέτα πτί μπερ
250γρ βούτυρο
1/2 ποτήρι του νερού φρέσκο γάλα
Άχνη
Κακάο
1-2 κ.σ λικέρ ή κονιάκ (προαιρετικά)
Ινδοκάρυδο (προαιρετικά)
Καρύδια (προαιρετικά)

Εκτέλεση

Λιώνω το βούτυρο και το αφήνω να κρυώσει.Σε ένα μπολ σπάω τα μπισκότα σε κομμάτια. Αφού κρυώσει το βούτυρο το προσθέτω στα μπισκότα και ανακατεύω. Ρίχνω το γάλα, το κονιάκ και ανακατεύω. Ρίχνω την άχνη και το κακάο ανάλογα με το πόσο γλυκό θέλω να είναι. Προσθέτω μια χούφτα ινδοκάρυδο, χοντροκομμένα καρύδια και ανακατεύω πολύ καλά μέχρι να ενωθούν όλα τα υλικά. Βάζω το μείγμα σε λαδόκολλα ή μεμβράνη,το τυλίγω σε ρόλο και το τοποθετώ στην κατάψυξη για μια ώρα. Το κόβω σε κομμάτια και το αφήνω ξανά στη κατάψυξη.
Αν θέλετε μπορείτε να το τοποθετήσετε και στο ψυγείο.

Να έχετε μια γλυκια μέρα με υγεία 😘

ΠΗΓΗΜαρίνα- Αλέξης
Προηγούμενο άρθροΚρεμώδεις γαρίδες με σπανάκι
Επόμενο άρθροΚαραμελωμένη Mηλόπιτα…πεντανόστιμη