ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΥΛΛΟ:
Βάζουμε στο μπολ 2 ποτήρια αλεύρι φαρίν απ,100 γραμμάρια βούτυρο κρύο σε κομματάκια,70 γραμμάρια γιαούρτι και 1 βανίλια με μια πρέζα αλάτι.
Ζυμώνουμε εάν δούμε ότι γίνεται τρίμματα προσθέτουμε λίγο γιαούρτι.
Το ζυμώνουμε καλά.
Στην συνέχεια το ανοίγουμε ένα φύλλο και κόβουμε λωρίδες .
Έχουμε.φτιάξει χωνάκια με αλουμινόχαρτο και λαδόκολλα και τυλίγουμε λωρίδες σε αυτά.
Τα τοποθετούμε σε.λαδόκολλα στο ταψί και τα ψήνουμε στους 200 βαθμούς προθερμασμένο φούρνο για 15 λεπτά.
Τα αφήνουμε να.κρυώσουν.

ΣΙΡΟΠΙ:
3 ποτήρια ζάχαρη,3 ποτήρια νερό βράσιμο 3 λεπτά.
Οπότε τα σιροπιάζομαι ζεστά γλυκά κρύο σιρόπι.

ΚΡΕΜΑ:
3 ποτήρια γάλα,6 κουταλιές της σούπας ζάχαρη,3 κουταλιές της σούπας κορν φλάουρ,2 κουταλιές της σούπας.αλεύρι ,1 βανίλια,1 κουταλιά της σούπας βούτυρο,1 κρόκο αυγού.
Ζεσταίνουμε το γάλα με την ζάχαρη,και ρίχνουμε μέσα το κορν φλάουρ με το αλεύρι τα οποία τα διυλίσαμε σε λίγο γάλα από το ζεστό.

Ανακατεύουμε και όταν πήξει κατεβάζουμε και προσθέτουμε την βανίλια,βούτυρο,κρόκο.
Την αφήνουμε να κρυώσει.

ΣΥΝΑΡΜΟΛΟΓΗΣΗ:
Τοποθετούμε κρέμα στο καθένα και διακοσμούμε με φιστίκι καβουρδισμένο!!!

Η Συνταγή είναι της κ.Tzeni Tsanaktsidou‎ – ΑΓΑΠΑΜΕ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ!!!!! ΑΓΑΠΑΜΕ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗ!!!!!!

Προηγούμενο άρθροΠατάτες στον φούρνο σαν τηγανητές κ ομελέτα με ντομάτες! Το απόλυτο καλοκαιρινό φαγάκι!
Επόμενο άρθροΚαλοκαιρινή κρέμα λεμόνι….την βάζετε παντού