Κοτόπουλο με λιαστές ντομάτες και ελιές

Συστατικά

200 γραμμάρια στήθος κοτόπουλου
5 αποξηραμένες ντομάτες (αυτές σε λάδι)
4 μέτριες ελιές
1 σκελίδα σκόρδο
1/2 φρέσκο ​​κρεμμυδάκι
Εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο για γεύση
30 ml λευκό κρασί
1 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
1 κουταλιά της σούπας αλεύρι
Αλάτι
Μαϊντανός

Μέθοδος

Κόψτε το στήθος κοτόπουλου σε μικρά κομμάτια, περάστε τα στο αλεύρι
Τηγανίζουμε μια σκελίδα σκόρδο και λίγο μετά το κρεμμύδι (ψιλοκομμένο όχι πολύ ψιλοκομμένο) και ένα κλαδάκι μαϊντανό(προαιρετικά) προσθέτουμε το στήθος κοτόπουλου και ροδίζουμε σε χαμηλή φωτιά για περίπου ένα λεπτό.

Ντεγκλασάρουμε με το λευκό κρασί
Τώρα αφαιρέστε το σκόρδο και τον μαϊντανό και προσθέστε αλάτι, γλυκιά πάπρικα και ανακατέψτε, στη συνέχεια ελιές και αποξηραμένες ντομάτες κομμένες στη μέση. Συνεχίστε το μαγείρεμα για ένα ή δύο λεπτά, μόλις το κοτόπουλου είναι ετοιμο βγαλτε το στο πιατο με ελιές και τις αποξηραμένες ντομάτες, αν θέλετε, μπορείτε να βάλετε λίγο μαϊντανό και πιπεριά τσίλι από πάνω

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΜια τούρτα “Γυναικείο Όνειρο”….μπορείς να την φας και δεν θα πάρεις ούτε γραμμάριο.
Επόμενο άρθροΣνίτσελ κιμά