Συστατικά
2 μεγάλα στήθη κοτόπουλου χωρίς κόκαλα κομμένα σε λωρίδες
1 μεσαίο κρεμμύδι σε κύβους
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
400gr ντομάτες σε κύβους Κονκασε στραγισμένες
1/4 φλιτζάνι νερό
1 κουταλάκι του γλυκού αποξηραμένο βασιλικό
1/2 κουταλάκι αποξηραμένη ρίγανη
1/2 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
1/2 κγ αλάτι 
1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη σκόρδου (μπαχαρικό)
1 κούπα σπανάκι baby

Οδηγίες
Τοποθετήστε το λάδι σε ένα τηγάνι σούπας σε μεσαία έως υψηλή φωτιά. Προσθέστε τις λωρίδες κοτόπουλου, μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να ροδίσουν, περίπου 10 λεπτά.

Προσθέστε το κομμένο κρεμμύδι στο τηγάνι, μαγειρέψτε μέχρι το κρεμμύδι να είναι μαλακό.
Προσθέστε τις ντομάτες,

το νερό και τα καρυκεύματα στο τηγάνι,

βράζετε ενώ ανακατεύετε. Μειώστε τη φωτιά στο χαμηλό, καλύψτε και σιγοβράστε περίπου 5 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι,

μαγειρέψτε και ανακατέψτε μέχρι να αρχίσει να εξαφανίζεται το σπανάκι.

Σερβίρετε με ρύζι μακρόσπερμο που μαγειρεύεται σε ζωμό κοτόπουλου.

Crediti to

Προηγούμενο άρθροH Kοτόπιτα του Έκτορα
Επόμενο άρθροΤηγανίτες με ροδάκινο…Τέλειο