Κοτόπουλο στήθος φιλέτο στη σχάρα

Σε κάθε περίπτωση, να έχεις υπ ‘όψιν πως με αυτό το πιάτο, με ψητό ψάρι και πράσινη σαλάτα έχασα τέσσερα κιλά. Για αυτό άκου προσεκτικά.

Υλικά:

4 φιλέτα κοτόπουλο
1 κ.σ. μουστάρδα
1 κ.σ. λεμόνι
ελαιόλαδο
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο στο γκριλ στους 180°C και λαδώνουμε ελαφρώς τη σχάρα του φούρνου. Αλείφουμε με λίγο ελαιόλαδο, μουστάρδα και λεμόνι τα φιλέτα κοτόπουλου και απ’ τις δύο πλευρές, ενώ τα αλατοπιπερώνουμε καλά.

Ψήνουμε τα φιλέτα κοτόπουλου για 5-8 λεπτά από κάθε πλευρά. Για να δούμε αν είναι έτοιμα, κόβουμε ένα και να ελέγξουμε αν έχει ασπρίσει καλά ως το κέντρο του.

Καλή Απόλαυση

Προηγούμενο άρθροKεφτεδάκια με λιαστή ντομάτα και φέτα…είναι το κάτι άλλο
Επόμενο άρθροΠορτοκαλόπιτα…θεϊκή κλασική συνταγή