Κρέας με πατάτες

Μοσχαρίσιο κρέας με πατάτες σε γρήγορη έκδοση, παρασκευάζονται εύκολα και είναι νόστιμο και συνοδεύετε με οποιοδήποτε σαλάτα.

Συστατικά

Μοσχάρι -1 κιλό
Πατάτες -1kg
Πελτέ ντομάτας -1 κουταλιά της σούπας
Κρεμμύδια-2 τεμάχια
Αλάτι -1 κουταλιά της σούπας + –
Καρυκεύματα κρέατος -1 κουταλιά της σούπας
Λάδι -2/3 κουταλιές της σούπας
Νερό – 1L ή αρκετό για να καλύψει
Αλεύρι-1 κουταλιά της σούπας
Μαϊντανός -1 σύνδεσμος

Πως να προετοιμαστείς

1 Πλύνετε το κρέας, στεγνώστε το με μια πετσέτα, στη συνέχεια κόψτε το σε μικρά κομμάτια και τηγανίστε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσει.
2 Αφαιρέστε το κρέας.
3 Προσθέστε 2 3 κουταλιές λάδι και μαγειρέψτε το κρεμμύδι
4 Προσθέστε τον πελτέ ντομάτας και ανακατέψτε καλά για 2 λεπτά.
5 Προσθέστε το κρέας πάνω από το κρεμμύδι.

6 Προσθέστε πατάτες σε κύβους, αλάτι, μπαχαρικά κρέατος, αλεύρι. Ανακατέψτε καλά.
7 Προσθέστε αρκετό νερό για να καλύψει και σιγοβράστε σκεπασμένο μέχρι οι πατάτες να είναι έτοιμες για 15/20 λεπτά.
8 Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό αν θέλετε. (όταν αρχίσει να βράζει, δοκιμάστε το νερό, εάν χρειάζεστε περισσότερο αλάτι, μπορείτε να το προσθέσετε)

Σου εύχομαι υγεία!

Προηγούμενο άρθροΣοκολατίνα Ζαχαροπλαστείου
Επόμενο άρθροΥπέροχα κουλουράκια…πάνε με όλα