Κρέμα καραμελέ με ζαχαρούχο

Υλικά

Κρέμα:
1 κουτί ζαχαρουχο γάλα
1 κουτί γάλα (μετρημένο από το κουτί με το ζαχαρούχο γάλα)
3 ολόκληρα αυγά

Σιρόπι:
1 φλιτζάνι ζάχαρη
1/2 φλιτζάνι νερό

Εκτέλεση

Κρέμα:
Αρχικά χτυπάμε καλά τα αυγά στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα και το γάλα και χτυπάμε ξανά.

Σιρόπι:
Σε μια κατσαρόλα λιώνουμε τη ζάχαρη μέχρι να ροδίσει, προσθέτουμε το νερό και την αφήνουμε να πήξει.
Αδειάζουμε σε ένα στρογγυλό ταψί την καραμέλα και από πάνω ρίχνουμε το μείγμα της κρέμας.
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 45 λεπτά, με το στρογγυλό ταψί μέσα σε μεγαλύτερο ταψί γεμάτο με νερό.
Τρυπήστε ένα πιρούνι για να δείτε αν έχει ψηθεί καλά.
Αφήνουμε να κρυώσει και ξεφορμάρουμε.

Ελπίζω να σας αρέσει!

ΠΗΓΗ: Cookery Recipes

Προηγούμενο άρθροΠατατόπιτα με κιμά…εύκολο φαγητό για όλη την οικογένεια
Επόμενο άρθροΟμελέτα Φούρνου