Μπιφτέκια ψαριού.

Συνταγή:

φιλέτο ψαριού – 700 γρ.
σιμιγδάλι – 2-3 κουταλιές της σούπας.
αυγά – 2 τεμ.
καρότα – 1 τεμ.
γάλα – 50 ml
κρεμμύδι – 1 τεμ.
φρέσκο ​​λαρδί – 100 g
αλάτι, πιπέρι – για γεύση

Μαγείρεμα:

Ξεπλύνετε το φιλέτο ψαριού, αφαιρέστε τη φλούδα και κόψτε σε κομμάτια.
Κρεμμύδι κομμένο σε 4 μέρη. Κόψτε τα καρότα σε κομμάτια, περάστε τα ψάρια, το μπέικον, τα καρότα και τα κρεμμύδια από ένα μπλεντερ. Προσθέστε τα αυγά, αλάτι και πιπέρι κατά βούληση. Ανακατέψτε καλά.

Σχηματίστε μπιφτέκια με ελαφρώς βρεγμένα χέρια. Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι με φυτικό λάδι.
Τηγανίζουμε ταμπιφτεκια και από τις δύο πλευρές σε μέτρια φωτιά μέχρι να ροδίσουν.
Τα μπιφτεκια ψαριού είναι έτοιμα. Σερβίρετε με το αγαπημένο σας συνοδευτικό.

Καλή όρεξη!

ΠΗΓΗ

Προηγούμενο άρθροΛαχταριστή τυρόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο και ξεχωριστή γεύση!!
Επόμενο άρθροΚοτοσαλάτα με μοτσαρέλα