Συστατικά
Τρόπος μαγειρέματος
- Προθέρμανε το φούρνο στους 180 βαθμούς και τοποθέτησε τη σχάρα στη μεσαία θέση.
- Σε ένα πυρίμαχο τηγάνι σε μέτρια φωτιά ψήσε το μπέικον για πέντε λεπτά την κάθε πλευρά και αφαίρεσέ το.
- Θρυμμάτισε το μπέικον σε κομματάκια και ξαναβάλ’ το στο τηγάνι.
- Πρόσθεσε το ψωμί και τα κολοκυθάκια και ανακάτεψε καλά.
- Σε ένα μπολ χτύπησε τα αυγά και έπειτα πρόσθεσε το γιαούρτι, το γάλα, τη μουστάρδα, το αλατοπίπερο και μισή από την παρμεζάνα.
- Ρίξε το μείγμα πάνω από τα υπόλοιπα υλικά στο τηγάνι και πασπάλισε με το υπόλοιπο τυρί.
- Βάλε το πυρίμαχο τηγάνι στο φούρνο και ψήσε για περίπου 10 λεπτά.
- Άφησε τη φριτάτα να “σταθεί” για πέντε λεπτά και σέρβιρε όσο είναι ζεστή.