Λιγκουίνι με Σπανάκι και Ανθότυρο

ΥΛΙΚΑ :

250 γρ. λιγκουίνι
200 γρ. σπανάκι
3 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο, πολτοποιημένες
1/2 φλιτζάνι γάλα
1 φλιτζάνι ανθότυρο
αλάτι
Φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ :

Σε μια μεγάλη κατσαρόλα με αλατισμένο νερό, βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου, al dente. Τα στραγγίζετε και τα διατηρείτε ζεστά με 1 φλιτζάνι από το νερό που τα βράσατε.
Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά, προσθέστε το σκόρδο και το ελαιόλαδο και σοτάρετε για 2 λεπτά περίπου. Προσθέτετε το σπανάκι, ανακατεύετε και το μαγειρεύετε για 5 λεπτά περίπου, μέχρι να πέσει ο όγκος του. Προσθέτετε το ανθότυρο και το γάλα. Ανακατεύετε με μια ξύλινη κουτάλα, ρίχνετε αλάτι και πιπέρι και σιγοβράζετε, μέχρι η σάλτσα να δέσει. Στη συνέχεια, προσθέτετε το στραγγισμένο λιγκουίνι και το νερό που αφήσατε στην κατσαρόλα, ανακατεύετε με προσοχή, για να πάει η σάλτσα παντού. Είναι πολύ νόστιμα!! Δοκιμάστε τα!!

ΠΗΓΗ: kidspot.com.au

Προηγούμενο άρθροΤο πιο εύκολο Σιμιγδαλένιο Γλυκό
Επόμενο άρθροΚαρυδόπιτα σοκολάτας με κρέμα !!!