Συστατικά
1 φλιτζάνι φράουλες (που έχουν σταματήσει και κατά το ήμισυ)
1 κουταλιά μέλι
1 κουταλάκι βαλσαμικό ξύδι
2 φέτες σαγανάκι (τηγανητό χαλούμι)
2 χούφτες μαρουλιού (κομμένα σε μικρά κομμάτια)
1 χούφτα μπιζέλια (προαιρετικά)
1 πράσινο κρεμμύδι (κομμένο σε φέτες)
1 χούφτα καρύδια (ψημένα, ψιλοκομμένα)
1 κουταλιά ελαιόλαδο
1 κουταλάκι του γλυκού μουστάρδα
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Πετάξτε τις φράουλες στο μέλι και το βαλσαμικό ξύδι για να επικαλυφθούν.
Τοποθετήστε τις φράουλες σε ένα ταψί σε ένα μόνο στρώμα.
Ρίχνουμε τις φράουλες σε προθερμασμένο φούρνο 220C μέχρι ελαφρώς να καραμελώσουν, περίπου 10-12 λεπτά.
Ανακατέψτε τις καραμελωμένες φράουλες, το σαγανάκι, μαρούλι, μπιζέλια, πράσινο κρεμμύδι σε ένα μεγάλο μπολ.
Ρίξτε τους χυμούς από το ταψί σε ένα μπολ και ανακατέψτε με το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το αλάτι και το πιπέρι.
Ρίξτε το μείγμα μέσα στη σαλάτα ως σάλτσα και να επικαλύψει τα πάντα.