Μαγειρεμένο κρέας στο τηγάνι με λαχανικά

Υλικά 

600-700 γραμμάρια κρέατος
700 γραμμάρια πατάτες
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
1 κουταλάκι του γλυκού κουρκουμά
100 ml σπορέλαιο

1 κρεμμύδι
4 πιπεριές
1-2 καρότα
1 ντομάτα
1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
Μαύρο πιπέρι
1 κουταλάκι του γλυκού καρύκευμα για το κρέας
½ κουταλιά της σούπας πελτέ ντομάτας
Ρίχνουμε 300-400 ml νερό
σκόρδο
Πικάντικη πιπεριά
2 φύλλα δάφνης

Εκτέλεση

Ξεκινάμε και κόβουμε το κρέας και τις πατάτες σε μεγάλα κομμάτια
Βάζουμε τις πατάτες σε ένα μπολ και τις πασπαλίζουμε με ένα κουταλάκι αλάτι και κουρκουμά στη συνέχεια σε ένα τηγάνιβάζουμε 100ml λάδι να ζεσταθεί και ρίχνουμε τις πατάτες σε ψηλή φωτιά έως ότου πάρουν ένα χρυσοκίτρινο χρώμα
Αφαιρούμε μία ποσότητα από το λάδι που περίσσεψε και βάζουμε να σοταριστεί το κρέας έως ότου γίνει καφέ

Στο διάστημα αυτό κόβουμε το κρεμμύδι μας και τις πιπεριές μας σε μεγάλα κομμάτια τα καρότα και την ντομάτα
Γυρίζουμε τα κομμάτια του κρέατος και από την άλλη πλευρά και προσθέτουμε 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και λίγο μαύρο πιπέρι και ένα κουταλάκι καρύκευμα για κρέας
Ρίχνουμε και τα κρεμμύδια μαζί με το κρέας να σοταριστούν για 1 – 2 λεπτά στη συνέχεια προσθέτουμε μισή κουταλιά σούπας πελτέ ντομάτας ανακατεύουμε.

Ριχνουμε μετά τις ντομάτες τις πιπεριές και τα καρότα και τηγανίζουμε για άλλα 2-3 λεπτά
Στο τέλος από πάνω Βάζουμε τις πατάτες με 300 400 ml ζεστό νερό σκεπάζουμε το τηγάνι, όταν το νερό ξεκινάει να βράζει προσθέτουμε το σκόρδο κι αν θέλουμε μία καυτερή πιπεριά και 2 φύλλα δάφνης και ξανά σκεπάζουμε και αφήνουμε να βράσει σε
χαμηλή φωτιά για 30 με 40 λεπτά έως ότου γίνει μαλακό το κρέας
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό μας και ξεκινάει το σερβίρισμα

Καλή απόλαυση

Προηγούμενο άρθροΤυρόπιτα Βουτυράτη
Επόμενο άρθροΜελιτζανόπιτα με μανιτάρια με 3 κοθρους και 42 κομμάτια όλα με κόθρο!!