Συστατικά
175 γραμμάρια ζυμαρικά (οποιοδήποτε σχήμα θέλετε)
50 γραμμάρια ολόκληρα φουντούκια
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
2 κόκκινες πιπεριές, χωρίς σπόρια και ψιλοκομμένες
1 σκελίδα σκόρδο, σπασμένο
200g τυρί φέτα, τριμμένη
50 γρ. λιαστές ντομάτες, ψιλοκομμένες
Μια γενναιόδωρη χούφτα μαϊντανό, ψιλοκομμένο
Θαλασσινό αλάτι και μαύρο πιπέρι

Οδηγίες
Μαγειρέψτε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στο πακέτο και στη συνέχεια αποστραγγίστε καλά.

Ενώ τα μακαρόνια βράζουν, τοποθετήστε ένα μεγάλο τηγάνι σε υψηλή θερμοκρασία. Προσθέστε τα φουντούκια και ψήστε για 2-3 λεπτά μέχρι να μυρίσουν. Βάλτε τα σε ένα τραπέζι και ψιλοσπαστετα και Αφήστε στην άκρη.

Προσθέτετε το λάδι στο τηγάνι και ρίξτε τις κόκκινες πιπεριές. Τηγανίζουμε πάνω σε υψηλή θερμοκρασία, ανακατεύοντας συχνά για 8-10 λεπτά μέχρι ελαφρώς να γίνουν καμένες στα άκρα.

Αφαιρέστε από τη φωτιά και ανακατεύετε το σκόρδο, προσθέστε το βρασμένο ζυμαρικό (μέσα στο ωραίο και νόστιμο λάδι), ανακατεύοντας καλά. Ανακατέψτε μέσα τα ψιλοκομμένα φουντούκια, τη φέτα, τις λιαστές ντομάτες και το μαϊντανό και βάλτε  αλάτι και το μαύρο πιπέρι. Βγάζετε στα πιάτα να κρυώσουν λίγο και καλή σας όρεξη.

Προηγούμενο άρθροΧαλβάς Σιμιγδαλένιος … από σπίτι
Επόμενο άρθροΦασόλια με καπνιστό χοιρινό στον φούρνο